De onzichtbare eigenschappen van glas

Wilt u glas plaatsen? Wilt u de beglazing van uw woning (deels) laten vervangen, in combinatie met buiten schilderwerk? Dan kunt u terecht bij de volwaardige glasservice van Schildersbedrijf Goossens. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de ideale beglazing voor uw woning, op basis van uw wensen. Denk aan isolerend HR glas voorzien van decoratief glas-in-lood, getrokken glas om de uitstraling van uw woning authentiek te houden of Thermobel; de nieuwe generatie in glasoplossingen. Deze compacte en lichte beglazing is super isolerend, extra dun en maakt uw woning onzichtbaar beter.

Een wereld aan glas
De voordelen van isolerende beglazing zijn inmiddels bekend bij een breed publiek. Uw energierekening kan omlaag en het klimaat in huis wordt comfortabeler. Maar dat zijn niet de enige verbeteringen. U kunt ook condensvorming aanpakken, een inbraakvertragende of –werende glassoort kiezen, of van een van de vele andere eigenschappen profiteren, zoals gelaagd, warmtewerend of getint glas.

Glasschade snel verholpen
Schildersbedrijf Goossens heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van service. Heeft u schade aan een ruit die wij hebben geplaatst? Dan zijn we snel ter plekke om uw ruit professioneel te vervangen.

Neem contact op
Wilt u meer informatie over onze glasservice? We komen graag langs om uw wensen te inventariseren en een gespecificeerde offerte uit te brengen. Dat alles geheel vrijblijvend natuurlijk. Neem contact op voor een afspraak.