behangen

Schildersbedrijf Goossens voor ondernemers en particulieren

Schildersbedrijf Goossens is een allround dienstverlener voor bedrijven en huiseigenaren. Wij verzorgen alle werkzaamheden in eigen beheer.

Zo kunt u bij ons terecht voor alle soorten schilderwerk, maar ook voor het herstellen van kozijnen of het plaatsen van glas. Daardoor hebben we zowel de planning als de kwaliteit zelf in de hand, zonder afhankelijkheid van derden

De beste materialen
Goed schilderwerk is een combinatie van expertise en uitstekende materialen. Wij werken hoofdzakelijk met de producten van Sikkens, om u een duurzaam resultaat te garanderen. Schilderwerk waar u jaren van kunt genieten.

Perfect opgeleverd
Service schuilt vaak in de details. Zoals het wassen van uw ramen om het schuurstof te verwijderen, het stoepje netjes aanvegen of binnen even stofzuigen als we klaar zijn. Zo kunt u het eindresultaat in volle glorie bewonderen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van uw woning of bedrijfspand is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Is uw (bedrijfs)pand toe aan onderhoud? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Vervolgens bepalen we in goed overleg wat er moet gebeuren en wanneer we bij u aan de slag gaan. Neem contact op voor meer informatie.

Fred Goossens en Henk Schutte Schildersbedrijf Goossens

In 2008 kochten wij een redelijk goed onderhouden woning met bouwjaar 1910. Het slechte schilderwerk was ons direct een doorn in het oog, maar we moesten een aantal andere projecten voorrang geven. Om een idee te krijgen van de kosten vroegen we alvast offertes aan bij verschillende bedrijven, waaronder Schildersbedrijf Goossens. We vonden Fred veruit de meest serieuze, ervaren en prettige persoon om mee te werken. En via het Sikkens HuisSchilderPlan konden we de kosten verspreiden over meerdere jaren, waardoor het schilderwerk alsnog direct gedaan kon worden.

In onze erker troffen ze een aantal zwakke plekken aan, die professioneel zijn verholpen en ze hebben een mooie nieuwe voordeur voor ons geplaatst. Onze overburen vonden het resultaat ook perfect (ze kijken er meer naar dan wij 🙂 en hebben net besloten om zelf ook met Goossens in zee te gaan. Fred en Henk zijn harde werkers, efficiënt en in voor een gezellig praatje tijdens een bak koffie. We raden dit bedrijf van harte aan!

 

Rudger de Groot en Mieke LentingHegemansweg, Hengelo (Ov)Trots op ons mooie oude huis!
Eric Groot van Emden en Jolande van den DolderEnschede