Expertise in timmerwerk

Timmerwerk is vaak onderdeel van buiten schilderwerk. Schildersbedrijf Goossens voert timmerwerkzaamheden in eigen beheer uit, waardoor we snel en goed werk leveren.

Hout is een natuurproduct en zodoende vatbaar voor het effect van weersinvloeden. Bij het uitvoeren van schilderwerkzaamheden aan de buitenkant van een bedrijfspand, treffen we geregeld een aantal zwakke plekken aan in deuren of kozijnen. Doordat we de snelheid en kwaliteit van ons werk willen garanderen, voeren we houtherstel in eigen beheer uit. U hoeft niet te wachten op een derde partij en u hebt één aanspreekpunt voor de complete opdracht.

Flexibel in de uitvoering
Het timmer- en schilderwerk aan uw bedrijf plannen we in goed overleg met u. Onze werkzaamheden staan uw bedrijfsvoering niet in de weg. We zijn flexibel inzetbaar en leveren vakwerk op alle onderdelen. Over het algemeen gaat houtherstel over het vervangen van een stukje kozijn, maar ook als het houtwerk in slechte staat is kunnen wij het weer als nieuw maken. Daarin onderscheiden wij ons als vakspecialisten.

Deuren afhangen
Een deur is bepalend voor de uitstraling van uw pand. Een decoratieve deur geeft een hele andere sfeer dan een strakke variant. Is uw deur aan vervanging toe? Onze leveranciers hebben een heel ruim aanbod met allerlei stijlen en soorten deuren. Wij hangen de deur voor u af – een specialistisch werkje – en zorgen voor een strakke afwerking qua schilderwerk.

Neem contact op
Wilt u meer weten over onze timmer- en/of glaswerkzaamheden? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op voor een afspraak.