De schoonheid van sterk timmerwerk

Schildersbedrijf Goossens heeft veel ervaring met het herstellen van beschadigde kozijnen. Zelfs als delen van het houtwerk verloren zijn, kunnen we met slimme technieken uw kozijn of erker weer in perfecte staat brengen. Als vakspecialisten zien we het als een uitdaging om van ‘niets’ weer ‘iets’ te maken. Maar over het algemeen kunnen we volstaan met het vervangen van een stukje kozijn of het bijwerken van een paar slechte plekken.

Dit houtherstel is onderdeel van onze allround service. Doordat we het timmerwerk in eigen beheer doen kunnen we u hoogwaardige kwaliteit garanderen en hoeven we nooit op een derde partij te wachten. Het werk gaat dus vlot verder.

Deuren afhangen en afwerken
Een deur bepaalt grotendeels de uitstraling van uw woning. Een jaren ’30 huis heeft een andere sfeer dan een strakke nieuwbouwwoning. Als uw deur aan vervanging toe is kunt u kiezen voor een vergelijkbare stijl, of uw woning juist een heel ander uiterlijk geven met een nieuwe deur.

Onze leveranciers hebben een breed aanbod deuren, zodat u een ruime keuze heeft. Wij hangen de deur voor u af – een specialistisch werkje – en zorgen uiteraard voor een mooie afwerking qua schilderwerk.

Neem contact op voor schilder- en timmerwerk
Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met Schildersbedrijf Goossens? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Desgewenst ontvangt u een heldere en gespecificeerde offerte. Neem contact op!