Onze klanten vertellen

Ervaring is zeer goed, betrouwbare hardwerkende mannen. Komen alle afspraken na en zijn kritisch op hun eigen werk. Bedankt voor jullie werk.

Bron. Klantenvertellen.nl!!

JohanHengelo

Fred en Henk zijn 4 weken bij ons aan het werk geweest, terwijl ik hoogzwanger ben. Ze leveren vakmanschap, denken mee, zijn perfectionistisch ingesteld, beleefd, laten alles netjes achter en het zijn bovendien eerlijke en sympathieke mensen! Hele goede ervaring dus! Fred en Henk bedankt! Heel erg leuk thuiskomen nu šŸ™‚

Bron. Klantenvertellen.nl!!

IneEnschede

In 2008 kochten wij een redelijk goed onderhouden woning met bouwjaar 1910. Het slechte schilderwerk was ons direct een doorn in het oog, maar we moesten een aantal andere projecten voorrang geven. Om een idee te krijgen van de kosten vroegen we alvast offertes aan bij verschillende bedrijven, waaronder Schildersbedrijf Goossens. We vonden Fred veruit de meest serieuze, ervaren en prettige persoon om mee te werken. En via het Sikkens HuisSchilderPlan konden we de kosten verspreiden over meerdere jaren, waardoor het schilderwerk alsnog direct gedaan kon worden.

In onze erker troffen ze een aantal zwakke plekken aan, die professioneel zijn verholpen en ze hebben een mooie nieuwe voordeur voor ons geplaatst. Onze overburen vonden het resultaat ook perfect (ze kijken er meer naar dan wij šŸ™‚ en hebben net besloten om zelf ook met Goossens in zee te gaan.Ā Fred en Henk zijn harde werkers, efficiĆ«nt en in voor een gezellig praatje tijdens een bak koffie.Ā We raden dit bedrijf van harte aan!

Rudger de Groot en Mieke LentingHegemansweg, Hengelo (Ov)

De afgelopen jaren hebben jullie al meerdere klussen bij ons geklaard, Zoals deĀ thermopaneramen boven en het nieuwe raam in de dakkapel. Afgelopen jaar hadden weĀ besloten dat jullie onze nieuwe tuindeuren mochten plaatsen. We zijn nu de zomer weer isĀ aangebroken ook zeer blij met onze nieuwe prachtige deuren. Het heeft niet alleen ons huisĀ opgeknapt maar ook ons leefgenot in ons huis enorm vergroot.

Lucy en Alfons Keizers

Als je voor Goossens kiest, kies je voor kwaliteit. Fred en Henk hebben nu al enkele klussen in ons huis verricht en iedere keer staan wij weer versteld van het prachtige, tot in detail afgewerkte resultaat. Of het nu gaat om het aanbrengen van frescolori, behangen, schilderen, glas plaatsen, muren uitbreken of het ontwerpen van tafels en ga zo maar door. Goossens draait zijn hand nergens voor om. Het is mooi om te zien dat mensen als Fred en Henk met passie werken en meedenken in stylish verantwoorde oplossingen voor een ā€œprobleemā€. Kortom: wij bevelen Goossens van harte aan.

Eric Groot van Emden en Jolande van den DolderEnschede

De firma Goossens Schilderwerken heeft nieuwe beglazing bij ons aangebracht, b.g. en 1e verdieping.
We hebben hen (Fred en Henk) ervaren als goede vakmensen, ze zijn duidelijk, correct en netjes.

Bron. Klantenvertellen.nl!

E. ScholtenHengelo

Gezien eerdere zeer goede ervaringen met dit schildersbedrijf was er geen twijfel aan wie we het buitenschilderwerk aan onze woning zouden overlaten.

Ook nu weer zeer tevreden met resultaat en over vakmanschap van Fred en Henk: vakbekwame , zeer schoon werkende ( gezellige en overigens oprecht geinteresseerde) schilders. Ik kan zeĀ  iedereen aanbevelen.

Bron. Klantenvertellen.nl!!
Robert en AnitaHengelo

Het zijn 2 vriendelijke, nette vakmensen die weten waar ze over praten en veilig werken.

Bron. Klantenvertellen.nl!!

Erwin UitslagHengelo

Al meerdere keren zaken gedaan met schildersbedrijf Goossens, en ben een uitermate tevreden klant.
Kwaliteit en vakmanschap ten voeten uit. Zeer betrouwbaar en netjes werkende mensen.

Bron, Klantenvertellen.nl !!

Rene HoffardEnschede